HTML

Autósiskola Jogosítvány Jogsi

Minden ami autósiskola és érdekelhet, ami jogosítvány és érdekes sőt jogsi is. Hasznos, friss cikkek.

Címkék

2010.08.09. 16:17 tollrolprivat

Autósiskola, jogosítvány keresés

Haverom akivel együtt csináltuk félig behúzott kézi kézifékkel csinálta végig és neki is meglett. Hazafelé szintén mi vezettünk. Két három autósiskola napra rá elkezdtünk gyakorolni a forgalmi vizsgára jogosítvány ami ugyebár nem volt nagy újdonság. Gyakorló órákról semmi különöset nem tudok mondani előnyben vannak a pestiek mert a külvárosban pásztáztunk egy sort és mentünk haza.Következik a jogsi forgalmi vizsga. Jó tanács ne estére kérj  időpontot és ne is a reggeli csúcs forgalomba, kb 11 től 3 ig tartom érdemes próbálkozni. Nekem sikerült este télen 6 fele elmennem vizsgázni jó kis csúszós úton. Az autósiskola persze az én hibám volt hogy világítás és fék próba nélkül indultam, de tovább engedett autósiskola majd egy kisebb baleset után és mert utána sem adtam elsőbbséget félreállított. Valljuk be nem hibáztattam. Nekifutottam hát másodszorra is, amikor minden gond nélkül egyetlen hiba nélkül átmentem a vizsgán.Nehézség ebben sincs sok.Szóval aki jogosítványt szeretne szerezni nem kell autósiskola Budapest semmitől tartania jobb képességekkel 1 hónap alatt megvan ha odafigyel az ember.
Szóval a legfontosabb dolog hogy a közelben keress autósiskolát, ne keljen buszozgatnod ha már úgyis vezetni akarsz.

Szólj hozzá!

Címkék: jogosítvány jogsi autósiskola


2010.08.09. 16:14 tollrolprivat

Autósiskola jogsi egyszerre

Nyilván aki nem tudja így 17 és fél évesen hogy melyik a gáz a fék és a kuplung az inkább menjen BKV-val. Itt sem a kreszvizsga fog megakadályozni a jogosítvány megszerzésében. A jól bevált gyakorló program ebben autósiskola is segít és már mehetünk is a rutinra. A rutinra is azt hiszem egy 10 órát kell levezetni. Az én oktatóm úgy gondolta hogy vezethetek én a rutin pályáig meg vissza úgyhogy összesn kb 3-4 órát töltöttem a gyakorló pályán pedig nem vagyok egy Alonso. Elsőre sikerült is elvégeznem ahol az oktatóm ,én csak jeddi mesternek hívtam eljátszotta velem azt a tréfát hogy az M betű nem a megfelelt hanem a megbukott at jelenti. Nagy kacagás nem tört ki a végén... Na de hogy ne térjek el a témától szóval B kategória a rutin vizsga. Kint álltunk a hidegben már egy órája mire sorra kerültünk. Ott ugye kocsi ellenőrzés stb elindulok remeg kezem lábam a -10 töl gyors parkolás a patkától lejtőn elindulás ez kissé nehézkes volt az autósiskola remegő térdem miatt majd gyoritás szlalom és már vége is.

Címkék: kategória jogosítvány jogsi autósiskola


2010.07.09. 15:56 tollrolprivat

Autósiskola B kategória

Első sorban én arra hívnám fel a figyelmet hogy a közelben keressenek autósiskola Budapest. Nagyon sokat számít az ha nem munka vagy iskola után hazamegy az ember, jól tele eszi magát és fáradtan akar elmenni vezetni. Legjobb az ha rögtön a dolga után le lehet tudni azt az egy két óra vezetgetés amikor még pörög az ember és mehetsz is tovább. Én szerintem jól választottam hogy egy nyugdíjashoz menetem tanulni ,akinek nem volt semmi dolga hogy csak hogy foglalkozzon a tanítványaival.Csak most következik az hogy mennyibe kerül.

Címkék: budapest autósiskola


2010.03.09. 16:07 tollrolprivat

A kategória első lépésén

Lényegében túl is vagyunk a A kategória első lépésén. Rutin vizsga a következő ahol egy 100 kilós két kerekü jármüvet kell irányitani, autósiskola valjuk be ez sem igényel 200% os koncentrációt. Az A1 jogosi megszerzésében talán a forgalmi vizsga az amiben már oda kell figyelni, ott is csak azért mert többen mentek az úton és a nem csak magadra hanem a társadra is figyelni kell, hangsúlyozom ezt még mindig egy 50 cm3 segédmotor kerékpárom, amit ha csak nem pöcköltök meg 70 nél többel lejtőn hátszélbe sem megy.


Térjünk is rá az A kategóriás jogosítványra.A kresz vizsga itt sem megterhelő, program megszerzése után egy 10 éves is könnyedén megcsinálja.El is érkeztünk a rutinhoz. Különbség az A1 és az A kategória rutinja között hogy itt már 200, 300 kilós motorokról beszélünk, ami ha el kezd dőlni nem dobjuk úgy vissza mint egy segédmotor kerékpárt, emelett ha ráhúzunk a gázra könnyen érzékelhetjük a 60-70 kilóméter per órás szelet miközben még mindig a rutin pályán vagyunk.

Címkék: kategória jogosítvány autósiskola


2010.03.09. 15:54 tollrolprivat

Autósiskola jó ár egyedül

Aki olvassa a blogomat az valószínűleg autósiskolát keres vagy már esetleg talált csak kíváncsi vannak e jobb ár ajánlatok, tapasztalatok.A következőben le fogok írni párdolgot amire érdemes lehet odafigyelni ha jogosítványt szándékozunk szerezni. Elsősorban az A,A1,B kategóriás jogosítványokra gondolok. C D kategóriában nincs nagy tapasztalatom úgyhogy inkább mellőzném, az már egy külön történet.
Nagyon sokat számít természetesen az ár de hidjenek nekem nem az a legfontosabb.

Címkék: ár jogosítvány autósiskola


2010.02.09. 16:02 tollrolprivat

Jogosítvány B kat. (kategória)

Általában sok akció van de beszélni kell az oktatókkal hogy az mit takar valójában.Én 80 ezer alatt voltam a B-s jogosítványommal úgy hogy kétszer mentem forgalmira  és kreszre (kresznél az elsőről elaludtam a forgalmit majd később megemlítem).Haverjaim akik azt mondták hogy "de az ár az igényes okatatás miatt van" stb. stb. 100 fölött volt a jogosítvány plusz 20 kenőpénz. Terjeng az a rémhir hogy csak kenőpénzel lehet jogositványt csinálni na az kacsa. Én semmiért nem fizettem külön és mégis meglettem vele kb másfél hónap alatt. Az hogy milyen kocsit vezetünk igazából tanulásnál szerintem márkafüggetlen ha fent van a T betü akkor is ráddudálnak ha a pirosnál állsz, lényeg hogy rendbe legyen rakva az autó.A nagy autósiskola melett pedig az szól hogy ott nincs olyan hogy nem ér rá egy oktató vagy el romlott a verda mert azonnal hozniuk kell másikat.
Elsőnek az egészségügyi oktatásra térnék ki és ezt többet nem is említem majd meg mert mindegyik jogosítványnál ugyan az az eü papír van.Részt kell venned egy 2-3 órás gyorstalpaló oktatáson ami kb. arra jó hogy lélegeztess egy babát és stabil oldalfekvést megtanuld.

Címkék: b kategória jogosítvány


2009.11.09. 16:04 tollrolprivat

Jogosítvány, autósiskola, A kat. (kategória)

A többiről ha tudsz szabadulj.Bár igaz hogy kifizetted az árát ami körlülbelül 5000 forint ennek ellenére rettentő unalmas.Meg kell szerezni az eü s kiskönyvet és kétszeri olvasás után szerintem nyugodt szivvel mehetsz vizsgázni.Mások mondták hogy nem olyan egyszerü a vizsga nem értettem. Jogsi Elmentem kivártam a 10 perces soromat és mikor bementem és leadtam a papiromat a segtő néni(nem ő nem egy szuperhős) már rá is irta hogy megfelelt , csak utána kezdödött el a kérdezés.

Először elküldtek stabil oldalfekvést csinálni plusz babát lélegeztetni amit vizsgatársam ellenőrzött... Jöttek a kérdések. Az elöttem levő azt nem tudta hogy artériás vérzést karon hogy kell bekötni, nem tudom szerintem azért ez nem egy nehéz egyenlet, ennek ellenére mégis meglett a papirja. Feltették a kérdésem amire autósiskola egy borzalmasan nehéz stabil oldalfekvés volt a válasz és már mehettem is a dolgomra egy sikeres eü vizsgával a zsebemben.
Az A1-es kategóriáról sokat nem érdemes beszélni szerintem mert akinek az gondot okoz az nem fogja ezt a blogot olvasni, jogosítvány akinek meg nem az meg mért is olvasná.Ott is van egy leegyszerüsit kreszvitszga ami egy pár kérdésböl áll, emelett a gyakorló programot mindenki meg tudja szerezni gondolom.

Címkék: a kategória jogosítvány autósiskola


2009.08.09. 16:23 tollrolprivat

Minden belefér

Haverom akivel együtt csináltuk félig behúzott jogsi kézi kézifékkel csinálta végig és neki is meglett. Hazafelé szintén mi vezettünk. Két három napra rá elkezdtünk gyakorolni a forgalmi vizsgára ami ugyebár nem volt nagy újdonság. Gyakorló órákról semmi különöset nem tudok mondani előnyben vannak a pestiek mert a külvárosban pásztáztunk egy sort és mentünk haza. Következik a forgalmi vizsga. Jó tanács autósiskola ne estére kérj  időpontot és ne is a reggeli csúcs forgalomba, kb 11 től 3 ig tartom érdemes próbálkozni. Nekem sikerült este télen 6 fele elmennem vizsgázni jó kis csúszós úton.

 

Az persze az én hibám volt hogy világítás és fék próba nélkül indultam, de tovább engedett majd egy kisebb baleset jogosítvány után és mert utána sem adtam elsőbbséget félreállított.Valljuk be nem hibáztattam. Nekifutottam hát másodszorra is, amikor minden gond nélkül egyetlen hiba nélkül átmentem a vizsgán.

 

Nehézség ebben sincs sok.Szóval aki jogosítvány szeretne szerezni nem kell semmitől tartania jobb képességekkel 1 hónap alatt megvan jogsi ha odafigyel az ember.
Szóval a legfontosabb dolog hogy a közelben keress autósiskola, ne keljen buszozgatnod ha már úgyis vezetni akarsz.

Címkék: jogosítvány jogsi autósiskola


2008.06.09. 16:10 tollrolprivat

Jogsi szerzés?

Mi sajnálnánk magunkat az oktató meg sajnálná a motort ha baj lenne. Azt tudni kell hogy ők vállalják a felelősséget mindenért.Igazából ha megtanulunk rendesen váltani kanyarodni akkor már mehetünk is a forgalomba. A gyakorlás itt is párokban történik ahol vagy te követed az elöttedlevőt vagy fordítva. A pár kiválasztása sajnálatodra nem rajtad múlik, egyik ismerősöm egy terhes nőt kapott aki városban is jogsi maximum 35-tel ment , másik ismerősöm pedig egy kék kontaklencsés srácot akiről mondanom sem kell hogy nem értette a sebesség jelző tábla fogalmát.Szóval az A kategóriás jogsira ajánlom ne egyedül menj el, beszélj haveroddal vagy haverod haverjával vagy a régi szoba társával hidd el megéri az a pár telefon. Amúgy nemkell félni a forgalomtól mert a mögötted jövő kocsi nem csak azért van hogy mondja valaki az utat hanem védelmére is szolgál. Ők fel vannak arra készítve mit kell csinálni ha eszméletlen módon előznek titeket vagy éppen elsősegélyt kell nyújtani. Néhány sikeres kanyar után már mehetsz is leadni a papírjaidat.
A B kategóriás jogosítvány megszerzése sem okozhat problémát egy átlag embernek.

Címkék: oktatás jogosítvány jogsi